Recente Tweets

Hieronder een paar hoogtepunten van 2011:

Lance, Beste reu Clubmatch 2011

Lola, Beste pup in Wijchen

Lance, Vice Kampioen veldwerk 2011 Denemarken

Nieuws uit 2011
 • 12 december 2011 Quodian's Rivella Lola Beste pup in Wijchen en Eindhoven
  Op de show in Wijchen is Lola beste pup geworden met een Veel Belovend. Ze liep door de ring of ze nooit anders gedaan had. Het is een plezier om deze dame te showen, ze heeft een schitterende ruime draf. Ook op de show in Eindhoven op 3 februari was Lola beste pup. Rossi deed ook mee in  de Jeugdklasse, ze werd tweede met een Zeer Goed. In de Erering was ze te moe om zich nog goed te laten zien en konden we na een handje van de keurmeester de ring verlaten.

 • 11 september 2011 Succes op NL clubmatch voor Szervusz Vizsla!!!!! 
   Op de jaarlijkse clubmatch van de Nederlandse Vizsla Vereniging is een dochter van Lance en Aika Clubwinner 2011 geworden. Helemaal leuk was dat zij het voor de keuze van beste van het ras op moest nemen tegen papa Lance. Dat dochter Chica het won van haar vader is voor ons erg speciaal en iets waar we trots op zijn. Wanneer maak je dat nou mee als fokker dat vader en dochter verkozen worden tot de twee beste vizsla's van de dag in een goed gevuld veld.
  Door het winnen van de Clubmatch is Chica Arany ook meteen Nederlands Kampioen geworden. Ze had nog 1 CAC punt nodig voor het Kampioenschap.
 • 28 augustus 2011 Sharmarkasch Lance Vice Europese Kampioen Fieldtrial Coupe d'Europa 2011
  Tijdens de Coupe d'Europe in Denemarken heeft Sharmarkasch Lance   op de eerste dag een Uitmuntend gelopen en een eerste plaats in zijn groep behaald. Na de tweede dag, waar hij een Uitmuntend voor zijn exterieur scoorde en een goed waterapport liet zien stond hij op een voorlopige eerste plaats. Op de laatste dag heeft hij ook goed gelopen en een fazant gevonden in de bieten, alleen ging het toen mis met de afwerking van het punt. Toch stond hij nog steeds op de eerste plaats bij de kortharen samen met een teefje uit Tjsechie, middels een barrage is hij tweede geworden en Vice Kampioen Coupe d'Europe 2011. Ook met het Nederlands Team hebben we een geweldige tweede plaats behaald en zijn Vice Team Kampioen Coupe d'Europe 2011 geworden.

 • 5 februari 2011 Gezondheidsonderzoeken A-nest
  Szervusz Aramisz Igor heeft HD-A en is ED vrij en Szervusz Isha Arisha heeft HD-B1 en is ook ED vrij. Verder is bij haar ook het oogonderzoek gedaan inclusief gonioscopie, ook daarvan was de uitslag vrij.