Recente Tweets

Hieronder een aantal hoogtepunten/successen van onze vizsla's in 2012:

Bella Rossi Clubwinner 2012

Lola, beste Vizsla in Utrecht

Jeugd Kwalificatie voor Rossi

Bella Rossi Buona Rossi Clubkampioen

 Hoenderloo, 16 september 2012

Op de jaarlijkse Clubmatch van de Nederlandse Vizsla vereniging is Bella Rossi Buona Casa Clubkampioen 2012 geworden. Er werd ze eerste in de tussenklasse, waar nog 6 andere teven meededen met een eerste Uitmuntend om daarna ook verkozen te worden tot Beste Teef. Toen als laatste de Beste van het ras werd gekozen viel de keuze ook op Rossi. Lance en Lola deden ook mee met de Clubmatch. Lance werd eerste met een Uitmuntend in de Veteranenklasse en Lola werd tweede met een uitmuntend in de jeugdklasse waar in totaal 9 teven meededen.


Jeugdveldwedstrijd Steenbergen woensdag 26 september 2012

Op de najaars jeugdwedstrijd van de Vizsla vereniging zijn beide dames erg succesvol geweest. Rossi heeft haar eerste kwalificatie behaald en werd 1ste met een Goed en is tevens beste Vizsla van de dag geworden. Lola werd beloond met een Eervolle Vermelding omdat ze in haar tweede beurt een hele mooie loop liet zien.

Quodian's Rivella (Lola) Beste van het ras en 6de in de Rasgroep

Utrecht, 20 oktober 2012

Op de Internationale Tentoonstelling in Utrecht is Quodian's Rivelle eerste geworden in de Jeugdklasse met een Uitmuntend. Vervolgens werd ze ook nog Beste Teef en later ook nog Beste van het Ras. Dit betekende dat we later op de dag terug mochten komen in de erering voor de keuze van de beste van Rasgroep 7. In de erering liep ze voor me uit en showde zichzelf, net als haar vader altijd deed. In de grote groep werd ze als 6de geplaatst.

Omdat ze Beste van het Ras was geworden mochten we gratis een foto laten maken. Je kunt aan haar staart wel zien dat ze niet helemaal op haar gemak stond op het podiumpje, maar het blijft een lekker ding.